Home » De 3 bedste hovedpuder på markedet

Hovedpude Testoversigt: Her er de bedste hovedpuder på markedet.

Opdateret den 9. september 2022 af Julie Bach

Premium valg

4,3
4.3/5

Tempur Traditional hovedpude

BEDST I TEST OG PRIS

4,8
4.8/5

Nap Pillow™ Den perfekte hovedpude

Spar yderligere (50 kr.) med rabatkoden: eksperten50

Fin til prisen

3,9
3.9/5

Ringsted Dun - Gåsedunspude

Passer din hovedpude til dine behov?

De fleste er klar over, at en god hovedpude er meget afgørende for en god søvn og generel velvære. Hvis din hovedpude ikke opfylder dine behov, kan du få problemer med nakken, hovedpine, søvnbesvær og andre ubehageligheder.

Den perfekte hovedpude skal støtte din nakke således, at nakkehvirvlerne ligger i en naturlig forlængelse af din rygsøjle.

Puden skal være høj, for at støtte hovedet tilstrækkeligt, samt fast, da fyldet ikke må “flytte sig” og lade hovedet falde ned.

Derudover er det en god ide med en “fyldig” pude, som rent faktisk udfylder pladsen mellem dit hoved og madrassen

Sover du på siden, er det særligt vigtigt at du undgår, at dine nakkehvirvler får en unaturlig sidebøjning.

Foretrækker du at sove på ryggen, bør din pude være lav med primær støtte under nakken.

Til det formål er f.eks. en ergonomisk pude i memory-skum velegnet. Skummet tilpasser sig din form, og det sørger for ekstra støtte under nakken for optimal soveposition og komfort.

Hvis du er en af dem, som bedst kan lide at sove på maven, er det første råd egentlig, at du bør forsøge at sove på siden eller ryggen i stedet for. 

Din soveposition betyder faktisk, at din nakke som udgangspunkt får et unaturligt knæk bagover. 

Om ikke andet, bør din hovedpude være så flad og blød som muligt for at mindske belastningen af nakken.

Typisk finder du puder i tre højder på markedet – lav, medium og høj. Når du skal vælge pudens højde, skal du gå efter en soveposition, hvor din rygsøjle ligger helt lige. Den stilling, du foretrækker at sove i, afgør, hvad du bør vælge.

Justerbar hovedpude tilpasset krop og behov for bedre søvn og mindre nakke- og rygsmerter

Hvad skal du kigge efter ved køb af en ny hovedpude?

Der er mange ting man skal overveje når man vælger hovedpude - det gælder både kvaliteten, men i høj grad også støtten og komforten til netop din soveposition.

Så hvordan vælger du den hovedpude, som bedst opfylder dine behov?

Vi har lavet en undersøgelse med adskillige hovedpuder, hvor vi har undersøgt deres forskellige kvaliteter baseret på 5 udvalgte parametre:

Hovedpude Test: Her er markedets bedste hovedpude til prisen

BEDST I TEST OG PRIS!

4,8
5/5

Spar yderligere (50 kr.) med rabatkoden: eksperten50

Nap Pillow™ Den perfekte hovedpude​

Nap Pillow™ er redaktionens FAVORIT hovedpude, og vi har kåret den til BEDST I TEST OG BEDST TIL PRISEN!

Denne hovedpude fra TheNap™ er det stensikre valg, hvis du er på udkig efter en premium hovedpude til en virkelig skarp pris.

Nap Pillow™ er lavet med "Revet" memory skum. Den er ergonomisk, og former sig efter din krop. Da memory-skummet er revet, er det muligt at justere puden 100% efter dine behov, hvad end du sover på siden, ryggen eller maven!

De har gjort det super nemt at justere puden til lige netop dit behov, med deres medfølgende justerings-guide, og en detaljeret guide på deres hjemmeside.

Vi kan specielt godt lide at puden kommer med en ekstra pose fyld, til dem som kan lide deres hovedpude ekstra, ekstra fyldig - Det er et stort plus i min bog!

Derudover er puden temperaturregulerende, og den ene side vil føles koldere, takket være TheNap´s innovative Cold Touch Teknologi®

Desuden er puden 100% allergivenlig, og har certificeringen OEKO-TEX Standard 100.

PREMIUM VALG

4,3
4.3/5

Tempur Traditional

Puden fra Tempur er en traditionel og let pude af høj kvalitet. Det er helt sikkert en pude du bør se nærmere på, hvis du er på udkig efter en kvalitets- hovedpude i denne prisklasse. - DET PREMIUM VALG

Puden er udviklet med det unikke Tempur materiale, som også findes i deres madrasser.

Puden er opbygget af viskoelastiske celler, som former sig efter dig, og sikrer en god nats søvn.

Tempur traditional er ikke justerbar, men kan vælges i en blød, medium eller fast udgave. Det vigtigste, når du vælger pude er, at du vælger en pude, hvor dit hoved ligger i naturlig forlængelse af din rygsøjle.

Pudebetrækket er vaskbart og Oeko-Tex certificeret, så du er sikker på, at denne pude ikke er sundhedsskadelig over tid.

FIN TIL PRISEN

3,9
3.9/5

Ringsted Dun - Gåsedunspude

Med denne hovedpude fra Ringsted dun får du en pude af høj kvalitet, til en fin pris.

Hovedpuden fra Rungsted Dun indeholder europæiske gåsedun/fjer og er betrukket med bomuldsbetræk. Det er en 3 lags-pude, som giver god støtte til nakke og hoved. Kernen er bygget op af støttende små-fjer og dun, mens de 2 yderste lag er fyldt med gåsedun.

Puden er ikke justerbar, men kan købes i en lav, mellem og høj udgave. Den tåler også vask og tørretumbling, og vil holde sin form efter vask.

Desuden er puden 100% allergivenlig, og har certificeringen OEKO-TEX Standard 100.